Tuesday, July 22, 2014

Best Summer Offer at Theranda Hotel

In this hot August, Theranda Hotel comes with a very cool offer!
Stay at Theranda from 70 Euro a night for weekend and win a FREE dinner in a special restaurant and + a FREE entry in indoor swimming pool! THREE services in ONE package.


Prices for single room:
 • On weekdays from 90 Euros a night
 • On weekend from 70 Euro a night
Supplement for double room for 10 Euro  per night
The prices also include:
 • Free buffet Breakfast
 • Free Wi-Fi
 • Parking
 • All taxes
This supper offer is valid from 1- 31 August 2014 for reservation made from our website for a stay of minimum two nights  in a single room. 
It doesn't end here! For our Facebook fans and Twitter followers that share this offer and send a booking request from these channels, we offer 20% discount.
Cool offer indeed, hurry up and book your stay!


Oferta më e mirë e verës në Hotel Theranda

Në këtë gusht të nxehtë, Hotel Theranda vjen me një ofertë të freskët
Qëndroni në Theranda me 70 euro nata, në fundjavë, dhe fitoni një darkë falas në një restorant special si dhe një hyrje falas në një pishinë të mbyllur. Tre shërbime në një paketë

Çmimet për dhomë teke:
 • Çdo ditë, nga 90 euro nata
 • Në fundjavë, nga 70 euro nata
Për dhomë dyshe paguani 10 euro më shumë për një natë
The prices include:
 • Mengjes falas
 • Internet falas
 • Parking falas
 • Te gjitha taksat
Kjo super ofertë është e vlefshme nga 1-31 gusht 2014 për rezervimet e bera nga faqja jonë për një qendrim minimum dy netë në një dhomë teke
Por nuk mbaron këtu! Për fansat tanë në Facebook dhe ndjekësit në Twitter ë ndajnë këtë ofertë dhe dërgojnë një kërkesë për rezervim nga këto kanale, ne ofrojmë 20% ulje!
Oferte vertet e mire,nxitoni dhe prenotoni qendrimin tuaj!