Tuesday, June 3, 2014

The Best World Cup 2014 Offer only @ Theranda Hotel Bar


 This summer, our lovely Bar offers a unique opportunity, not to be missed: Enjoy live World Cup 2014 football games with us!


A selection of the right drinks and cheering atmosphere:
  • All bottle of beers @ only 150 leke
  •  Glass of Albanian house wine @ only 200 leke, 
  • A varied selection of Albanian bottles of wine @ from 1000 leke 
  • Soft drinks @ only 100 leke
 … take advantage of this exclusive offer and enjoy them with our complimentary snacks. 

 Make Theranda Hotel Bar your first choice for any occasion. The perfect place to meet and drink with friends. We provide a wonderful experience, coupled with friendly staff, ideal location, free Wi-Fi, and delicious beverages and spirits.

For prices and menu information, feel free to contact us at :reservations@therandahotel.com  

___________________________________________________________


Oferta me mire e Kampionatit Boteror 2014 ne Hotel Theranda!


Kete vere ambjenti I kendshem I barit tone ofron nje mundesi unike per tu mos u humbur: Te shijojme se bashku Kampionatin Boteror te Futbollit 2014!


Nje perzgjedhje mes pijeve me te mira ne nje atmosfere speciale:
  • Cdo shishe birre per vetem 150 leke
  • Nje gote vere Shqiptare per vetem 200 leke
  • Perzgjedhje mes vererash Shqipetare duke filluar nga  1000 leke
  • Pije freskuese per vetem 100 leke
…perfitoni nga kjo oferte ekskluzive dhe shoqerojeni ate me snack te shijshme te ofruara nga ne!

Le te jete Hotel Bar Theranda zgjedhja tuaj e pare per çdo rast. Vend i përkryer për tu takuar dhe pirë me shoqerine.  Ne ofrojmë një përvojë te mrekullueshme,  e shoqëruar me nje staf miqësor, vendndodhje ideale, free wireless,  dhe nje shumellojshmeri pijesh.

Per me shume informacion ju lutemi te na kontaktoni ne reservations@therandahotel.com