Friday, March 1, 2013

Festoni 7-8 Marsin ne Hotel Theranda

Gëzuar 7 Marsin mësues të dashur

Mësuesit mbeten figura të rëndësishme e të respektuara që jetojnë gjatë në kujtesën tonë.
Për të shprehur mirënjohjen ndaj jush Hotel Theranda fton stafe ose grupe mësuesish të festojnë 7 Marsin në një atmosferë të ngrohtë dhe miqësore në një ambjent komod dhe modern.

Oferte Kokteji:

Koktej 1

Koktej mireseardhje
Pije jo alkolike: cola, fanta, sprite dhe lengje te ndryshme
Vere e bardhe dhe e kuqe

vetem 700 leke/personi (per minimumi 15 persona)


Koktej 2

Koktej mireseardhje
Pije jo alkolike: cola, fanta, sprite dhe lengje te ndryshme
Vere e bardhe dhe e kuqe
Menu finger food

vetem 1200 leke/personi (per minimumi 15 persona)


Oferte dreke ose darke:


Menu me 3 Pjata

Pijet e perfshira: Uje natyral mineral, lengje te ndryshme, cola, fanta, sprite.
vetem 1200 leke/personi

Menu me 4 Pjata

Pijet e perfshira: Uje natyral mineral, lengje te ndryshme, cola, fanta, sprite.
vetem 1400 leke/personi
*********************************************************************************

Gëzuar 8 Marsin të dashura nëna dhe motra,

Po afron festa juaj! 8 Marsi  na  kujton gjithmonë një mirënjohje të madhe; mirënjohje ndaj nënave tona që na sollën në jetë.
Në këtë festë të madhe, stafi i Hotel Therandës dëshiron të jetë pranë jush dhe t’ua bëj ditën të paharrueshme. Në ambjentin tonë do të ndjeheni ngrohtë nga përkushtimi ynë dhe do të keni privatësinë për ta shijuar ashtu si dini ju.

 Oferte Kokteji:

Koktej 1

Koktej mireseardhje
Pije jo alkolike: cola, fanta, sprite dhe lengje te ndryshme
Vere e bardhe dhe e kuqe

vetem 700 leke/personi (per minimumi 15 persona)

Koktej 2

Koktej mireseardhje
Pije jo alkolike: cola, fanta, sprite dhe lengje te ndryshme
Vere e bardhe dhe e kuqe
Menu finger food

vetem 1200 leke/personi (per minimumi 15 persona)

Oferte dreke ose darke:

Menu me 3 Pjata

Pijet e perfshira: Uje natyral mineral, lengje te ndryshme, cola, fanta, sprite.
vetem 1200 leke/personi

Menu me 4 Pjata

Pijet e perfshira: Uje natyral mineral, lengje te ndryshme, cola, fanta, sprite.
vetem 1400 leke/personi
Per me shume informacion ju lutem kontaktoni tek reservations@therandahotel.com

No comments:

Post a Comment