Monday, December 3, 2012

Christmas and New Year Holidays at Theranda Hotel

Theranda Hotel festive season special offer:
Looking to escape for Christmas or New Year?
Theranda Hotel is the perfect festive luxury retreat - a hotel renowned for its first-class hospitality and welcoming home from home atmosphere.


  • Standard or Superior room from €50 per night including Breakfast.
  • Executive room from €65 per night including Pasta & Wine Dinner and Breakfast.

 From 50.00 Per room per night, Bed and Breakfast

    Offer Terms & Conditions: This offer is available from 17th December 2012 to the 13th January 2013 only(inclusive).

Krishtlindjet dhe Viti i ri ne Hotel Theranda 

Oferta Speciale e Hotel Therandes per festat e fundvitit:

Po kerkoni nje vend ku te kaloni Krishtlindjet dhe Vitin i ri?
Hotel Theranda eshte streha e persosur luksoze ku mund ta realizoni kete - nje hotel i njohur per mikpritjen e klasit te pare dhe nje atmosfere thellesisht familjare: si ne shtepi!
  • Dhome Standarte ose Superiore duke filluar nga 50 Euro/nate, ku perfshihet Mengjesi.
  • Dhome Executive duke filuar nga 65 Euro/nate, ku perfshihet nje darke Pasta & Vere dhe Mengjesi.

Nga 50 Euro/nate, akomodim dhe mengjes.

    Termat dhe kushtet e ofertes: E disponueshme vetem nga 17 Dhjetori 2012 deri ne 13 Janar 2013 (perfshire)